|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
cr0w Junior

Data inscrierii: 09/Ian/2008 Mesaje: 10
|
Trimis: 09/01/2008 22:49 Titlul subiectului: server non stop?? |
|
|
| spuneai chiar la inceput ca vei rezolva cumva sa faci server'ul non stop... tot in stadiu de proiect? :D ms |
|
| Sus |
|
 |
Gideon Vizitator
|
Trimis: 25/01/2008 11:34 Titlul subiectului: |
|
|
se pare ca e cam inchis la non-stop, dorele ... ne mai tii mult?
am io o idee, iti dau raspuns pana diseara ... as vrea sa iau servu si il tin de la 8 dimineata pana la 1 noaptea deschis ... dak vrei, zic ca e un pas mare ... asta dak nu cade netu, ceea ce nu prea se intampla, dar inca nu sunt sigur ca il iau, iti dau raspunsul mai pe seara sau maine dimineata, numai sa imi spui ce imi mai trebuie inafara de serv .. cont pe dns sau ceva de genu, dar mia vedem, sa vad cum rezolv asta ... |
|
| Sus |
|
 |
Soparla Incepator

Data inscrierii: 05/Ian/2008 Mesaje: 143
|
Trimis: 25/01/2008 14:19 Titlul subiectului: |
|
|
din cate stiu yo iti trebuie sv si ip pe care sa intre omenirea  |
|
| Sus |
|
 |
Robby Administrator

Data inscrierii: 23/Noi/2007 Mesaje: 180
|
Trimis: 25/01/2008 14:35 Titlul subiectului: |
|
|
mda asta o rezolv eu chiar de azi... nu este necesitate pt. ca acuma am vb. cu astea de la net si sper sa se tie de cuvant... deci lagg o sa fie mic mic de tot.... |
|
| Sus |
|
 |
Gideon Vizitator
|
Trimis: 28/01/2008 09:52 Titlul subiectului: |
|
|
| pai mai omule, lag mic de tot zic aia ca o sa fie de multa vreme da pe noi ne intereseaza mai mult un interval de timp in care putem juca pe el, adik am un serv pe care joc de 1 an si ceva si m-am certat de foarte numeroase ori cu ownerii si as vrea sa ma "mut" pe altu, servu clanului meu tot nu e deschis non stop, iar u spui ca o sa jucam mult si bine fara probleme dar mereu e inchis sau dak e deschis are parola ... si joaca aline dak poti ... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
 |
|
|
|
|