server non stop??

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Cs-Mega Forum -> InTrebari .
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
cr0w
Junior
Junior

Data inscrierii: 09/Ian/2008

MesajTrimis: 09/01/2008 22:49    Titlul subiectului: server non stop?? Raspunde cu citat (quote)

spuneai chiar la inceput ca vei rezolva cumva sa faci server'ul non stop... tot in stadiu de proiect? :D ms
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Gideon
Vizitator

MesajTrimis: 25/01/2008 11:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

se pare ca e cam inchis la non-stop, dorele ... ne mai tii mult?

am io o idee, iti dau raspuns pana diseara ... as vrea sa iau servu si il tin de la 8 dimineata pana la 1 noaptea deschis ... dak vrei, zic ca e un pas mare ... asta dak nu cade netu, ceea ce nu prea se intampla, dar inca nu sunt sigur ca il iau, iti dau raspunsul mai pe seara sau maine dimineata, numai sa imi spui ce imi mai trebuie inafara de serv .. cont pe dns sau ceva de genu, dar mia vedem, sa vad cum rezolv asta ...
Sus
Soparla
Incepator
Incepator
Soparla

Data inscrierii: 05/Ian/2008

MesajTrimis: 25/01/2008 14:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din cate stiu yo iti trebuie sv si ip pe care sa intre omenirea ;-)
Sus
Robby
Administrator
Administrator
Robby

Data inscrierii: 23/Noi/2007

MesajTrimis: 25/01/2008 14:35    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mda :-) asta o rezolv eu chiar de azi... nu este necesitate pt. ca acuma am vb. cu astea de la net si sper sa se tie de cuvant... deci lagg o sa fie mic mic de tot....
Sus
Gideon
Vizitator

MesajTrimis: 28/01/2008 09:52    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai mai omule, lag mic de tot zic aia ca o sa fie de multa vreme da pe noi ne intereseaza mai mult un interval de timp in care putem juca pe el, adik am un serv pe care joc de 1 an si ceva si m-am certat de foarte numeroase ori cu ownerii si as vrea sa ma "mut" pe altu, servu clanului meu tot nu e deschis non stop, iar u spui ca o sa jucam mult si bine fara probleme dar mereu e inchis sau dak e deschis are parola ... si joaca aline dak poti ...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Cs-Mega Forum -> InTrebari . Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum