Roundsound (plugin amxmodx)

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Cs-Mega Forum -> PLuginuri si cerere PLuginuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Octav|N3rvi
AmaTor
AmaTor

Data inscrierii: 05/Ian/2008

MesajTrimis: 01/02/2008 14:00    Titlul subiectului: Roundsound (plugin amxmodx) Raspunde cu citat (quote)

Am modificat putzin pluginu asta ca sa va fie mai usor sa putetzi pune ce suntete vretzi voi

ce face: Cred ca deja stitzi, este vorba de sunete costum la sf de runda..

il putetzi downloada la linku asta :[url]http://files.filefront.com/roundsoundrar/;9551311;[/url]

Instructziuni:

Am modificat numele fisierelor din script pentru a putea sa itzi pui ce sunete vrei tu si sa nu ai surpriza ca atunci cand intra cineva la tine pe sv sa auda sunetele de pe alte sv care au acelashi nume cu cele din pluginu standard .. deci nu o sa va traga sunete ținută de pe sv vostru..

deci tot ce tre sa faci tu este sa transformi fisierele audio pe care le vrei in format .wav (wave) si sa nu depasesca 3-400 de kilo(risti sa nu mearga, dureaza f mult downloadu') si sa copiezi pluginu in sv(asta nu mai intru in detalii)
fisierele trebuie sa aiba urmatoarele nume:
-ctwinnaro2.wav -sunetul 1 cand castiga ct
-ctwinnaro3.wav -snt. 2
-ctwinnaro4.wav -snt.3
-twinnaro.wav -sunetu 1 cand castiga t
-twinnaro2 -snt.2
-twinnaro3 -snt.3

toate astea le pui in sv tau in fiserul cstrike\sound\misc\

enjoi![/code]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Cs-Mega Forum -> PLuginuri si cerere PLuginuri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum