| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Gideon Vizitator
|
Trimis: 26/11/2007 19:18 Titlul subiectului: Note admini!! nu postati altceva... |
|
|
COR72Z MADE 'IT--->> 5
[ K1ller ] Nervosul --->>3 |
|
| Sus |
|
 |
Alecs Junior

Data inscrierii: 23/Noi/2007 Mesaje: 23
|
Trimis: 27/11/2007 00:24 Titlul subiectului: |
|
|
| wow ce corigentii sunteti!! |
|
| Sus |
|
 |
COR72Z Junior

Data inscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: 28/11/2007 14:42 Titlul subiectului: |
|
|
wow da zgarciti sunteti...numa 5.. ...poate m`ati prins intr`o z proasta...orcine mai are dealea...cat despre voi..ce sa zic...lu Gideon ia`s da un 6-7 e owner...sa intervina in neintelegeri,,pe Alecs nu lam prea vazut pe srv dar ii dau un 6...nam vazut cum administreaza..numa cum joaca...Killer e cel mai des pe srv dupa mine....mai administreaza si el...7...Balonash..pe adminu lui..e bun..face si el ce poate...(recomand cresterea adminului...)...go go  |
|
| Sus |
|
 |
Alecs Junior

Data inscrierii: 23/Noi/2007 Mesaje: 23
|
Trimis: 28/11/2007 19:41 Titlul subiectului: |
|
|
| COR72Z a scris: | wow da zgarciti sunteti...numa 5.. ...poate m`ati prins intr`o z proasta...orcine mai are dealea...cat despre voi..ce sa zic...lu Gideon ia`s da un 6-7 e owner...sa intervina in neintelegeri,,pe Alecs nu lam prea vazut pe srv dar ii dau un 6...nam vazut cum administreaza..numa cum joaca...Killer e cel mai des pe srv dupa mine....mai administreaza si el...7...Balonash..pe adminu lui..e bun..face si el ce poate...(recomand cresterea adminului...)...go go  |
mane si eu si gideon lucram deci doar seara pe serv...au acum de ex scriu de la munca si nu cred ca asta ar trebui sa fie un criteriu de notare...oricum notele îndeajuns de exacte...cu mici exceptii nu dau nume _________________ Nu mi e frica de nimeni si nimic |
|
| Sus |
|
 |
Gideon Vizitator
|
Trimis: 28/11/2007 20:52 Titlul subiectului: |
|
|
si eu tot de la lucru, dar pana nu devine servu deschis macar 12 ore pe zi ma abtin de la note ca ramaneti repetenti
oricum nu mi se par drastice, si dak nu te superi ... cu ce am gresit vreodata de am 6 "cu indulgenta" ?
si cum am mai spus, notele se dau pt adminat, nu pt timpul petrecut pe serv (asta nu inseamna ca intri juma de ora si iei o decizie buna si gata upgrade...), sau felul cum joaca.
si inca ceva ... Borsanu dupa cum vedeti nu e in lista de membri, iar eu l-am vazut doar odata si atunci suferea si ma tinea in kick, desi am steam ma acuza de wall, de aim si de ... mai stie el ce .... propun retrogradare si dak nu revine pe brazda scoaterea adminului...
Robby || Alecs || GASCANU || ^GrOoVe!-!StReeT*|ALEX| || COR72Z MADE`IT || Rambo[pTk] || Nick BuGa || Balonash || [ K1ller ] Nervosul || Gideon || DARIUS uzzy || MADE BY COR72Z || COR72Z || neX
iar cortez are 3 conturi, alege 2 sa ti le sterg, ramai cu unu/./// |
|
| Sus |
|
 |
Robby Administrator

Data inscrierii: 23/Noi/2007 Mesaje: 180
|
Trimis: 28/11/2007 21:37 Titlul subiectului: Ms |
|
|
Ms ca ma mai ajutati si voi ca nu mai fac fatza  |
|
| Sus |
|
 |
COR72Z Junior

Data inscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: 28/11/2007 22:44 Titlul subiectului: |
|
|
| mai mai...n`am zis nika de Borsanu..nu lam mai vazut pe srv de o saptamana...era vb de Balonash....cand tea luat in 11 metrii am vazut si eu...drept urmare nu intra pe forum..u erai primul inregistrat ,deaia nam zis nik de u...erai curat....nota 6..tiam dato asa...cat despre conturi...nam primit cheia de activare ..deabia acuma...il pastrez pe cel de acuma COR72Z..(.ms pt ajutor.)...restu bye bye... |
|
| Sus |
|
 |
Gideon Vizitator
|
Trimis: 29/11/2007 16:40 Titlul subiectului: |
|
|
adik, d c nu mai intra borsanu? se teme de mine sau ce?
bah fratilor ... da eu mananc oameni? culmea ... multe am vazut, da asta e prima oara, zii mane sa intre ca eu nu am nimic cu el, dak eram marlan ii dadeam ban atunci pt acuzatii aiurea si injurii, ca puteam .... sa se prezinte pe forum sau nu mai are admin!!!
cum v-am iertat pe voi de atatea ori il pot ierta si pe el, ca il inteleg, ieri am luat 3 ban-uri aiurea, ii spun ca am steam, ma scaneaza, face poze , face demo si tot nu crede ... asta doar la un ban, ca 2 luate fara sa respir, imi cer scuze ca joc prea bine uneori ...  |
|
| Sus |
|
 |
Gideon Vizitator
|
Trimis: 14/12/2007 21:12 Titlul subiectului: |
|
|
nota lui zal3 - 3,5
motiv la reclamatii |
|
| Sus |
|
 |
Razvanell Junior

Data inscrierii: 18/Ian/2008 Mesaje: 18
|
Trimis: 20/01/2008 21:37 Titlul subiectului: pai... |
|
|
roby un 9..asa din partea casei
octav un 6...mi-e simpatik =))=))  |
|
| Sus |
|
 |
Soparla Incepator

Data inscrierii: 05/Ian/2008 Mesaje: 143
|
Trimis: 20/01/2008 22:44 Titlul subiectului: |
|
|
lol frate dati si voi note la toti adminii chiar daca astea ar fi de 2 sau 3 sau chiar si 4 da numai dati la toti sa stiu daca merge sau nu ca asa frate voi dati numai pt cunostinte si bineinteles ca dati note mari asteptam si restu8 admninilor......................  |
|
| Sus |
|
 |
Octav|N3rvi AmaTor

Data inscrierii: 05/Ian/2008 Mesaje: 51
|
Trimis: 21/01/2008 02:05 Titlul subiectului: |
|
|
hai mai razvanele doar 6 si itzi mai sunt ji "simpatic".. ... daca nu eram cred ca ma lasai ji pe mine corigent:lol:
ata ete pe langa restante la fac.. mai tre sa mai dau si corigentze la adiminaj:lol:  |
|
| Sus |
|
 |
Octav|N3rvi AmaTor

Data inscrierii: 05/Ian/2008 Mesaje: 51
|
Trimis: 21/01/2008 02:13 Titlul subiectului: |
|
|
aq ca imi veni randu tre.. sa dau ji io nijte note
mufy ai 9.5 din porțiunea mea pt ca nimeni nu e perfect
-srp ai ji u un 8.5 ca esti oleac mai mic in grad...da faci treaba buna..tzine-o tot ajea
-Visina ai 8 din bucată mea...
-crow initial vruiam sa ii dau un 6 da a facut progrese mari.. adik se implica mai ult in adminaj deci nota finala 7.5
cat despre cei noi.. nush.. sa ii vad mai mult la treaba...si o sa ii notez si pe ei q prima ocazie. .. |
|
| Sus |
|
 |
Gideon Vizitator
|
Trimis: 21/01/2008 09:56 Titlul subiectului: |
|
|
| Soparla a scris: | lol frate dati si voi note la toti adminii chiar daca astea ar fi de 2 sau 3 sau chiar si 4 da numai dati la toti sa stiu daca merge sau nu ca asa frate voi dati numai pt cunostinte si bineinteles ca dati note mari asteptam si restu8 admninilor......................  |
ce note mari ai vazut din partea mea?
in ultima vreme nu am mai dat si nici nu mai dau ... pana nu incepe sa tina servu deschis .... ca io unu numai nu il prind deschis ... |
|
| Sus |
|
 |
Soparla Incepator

Data inscrierii: 05/Ian/2008 Mesaje: 143
|
Trimis: 21/01/2008 16:54 Titlul subiectului: |
|
|
yo nu ma refeream la note mari yo mam referit sa dea la toti........nici yo nu dau note da din alt pretext nu cunosc toti adminii cares trecuti pe aici nici nu iam vazut pe sv ......cine stie poate au alt nick  |
|
| Sus |
|
 |
|