|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Alecs Junior

Data inscrierii: 23/Noi/2007 Mesaje: 23
|
Trimis: 24/01/2008 19:29 Titlul subiectului: mda |
|
|
nush de ce dar imi place de el.....eu recomand o perioada de proba 2 sapt cu un adm bunicel si daca se descurca il lasam eventual marim daca nu il luam.......eu is pentru ai da admin............................................................cer scuze pt offtopic era vb despre DIE4ME..........am dat reply la el acolo dar vad ca is prea somnoros si am gresit....... _________________ Nu mi e frica de nimeni si nimic
Ultima modificare efectuata de catre Alecs la 24/01/2008 19:31, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Robby Administrator

Data inscrierii: 23/Noi/2007 Mesaje: 180
|
Trimis: 24/01/2008 19:31 Titlul subiectului: |
|
|
la cn te referi la die ?  |
|
| Sus |
|
 |
Gideon Vizitator
|
Trimis: 24/01/2008 21:55 Titlul subiectului: |
|
|
eu zic sa il lasi sa mai fiarba un pic, vreo 2 sapt, eventual sa ii dai helper sa aiba numele rezervat ca sa stim cand intra ... si am o foarte buna memorie in ce priveste retinerea ip-urilor, dak isi da parola cuiva (cum le place sa faca, sa arate ca is buni) a puso ... pa admin (helper) si nici o sansa sa il reia ...
dar inainte de toate ... mai deschide dreq servu ala .. da-o in mama ei de treaba, mereu e inchis sau are parola .... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
 |
|
|
|
|