Gascanu

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Cs-Mega Forum -> Probleme Si Propuneri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
RAZVANESCU
Junior
Junior

Data inscrierii: 04/Ian/2008

MesajTrimis: 05/01/2008 11:24    Titlul subiectului: Gascanu Raspunde cu citat (quote)

vreau si eu sa iti zic ca sa pui o plansa la 20 min sa ruleze mai multe planse nu doar d2long si uneori d2 sper ca il vezi mufy :whistle:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Gideon
Vizitator

MesajTrimis: 05/01/2008 12:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ast ii spun si io ... da merge cate o pansa 2 ore ... adik d2 long ... altcva nu prea sejoaca ... ar trebni sa schimbe numele servului in cs-mega d2long only :P
Sus
Robby
Administrator
Administrator
Robby

Data inscrierii: 23/Noi/2007

MesajTrimis: 05/01/2008 12:05    Titlul subiectului: mdea Raspunde cu citat (quote)

mdea ..... si eu dc is de vina ... dc nu puneti timelimit ce nu stiti comenzi ... puneti voi nu va mai rog eu in .... mno ...si dati si voi la vot si schimbati .. ce doar noi fi eu .... :-|
Sus
Gideon
Vizitator

MesajTrimis: 05/01/2008 12:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da am incercat ueori saschimb si majoritatea adminilor tipau aiurea, playeriivroiau si altceva da adminii vor d2long ... ca asa iti placesi tie ... e serv public sau privat?
am fost si inca ma sunt admin pe un serv public care e plin 24/24 ... si se schimba hrtile ... juatorii adevarati de cs joaca harti de pgl = d2, inf,nuke, mill ...
Sus
Nick
Junior
Junior

Data inscrierii: 26/Noi/2007

MesajTrimis: 05/01/2008 14:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mufy mai baga si tu fy_snow altele mai mici ca sa intre fragari awpuri etc nu numai d2 si d2long ca te plictisesti numai de 2 harti si timpul la harti sa fie mai mici :-D
Sus
RAZVANESCU
Junior
Junior

Data inscrierii: 04/Ian/2008

MesajTrimis: 11/01/2008 22:54    Titlul subiectului: GASCANU Raspunde cu citat (quote)

bn....bn da incerc sa schimb plansa si vb lu gideon sare tot serverul incepand cu mufy in cap.....sau chiar am schimbat si mufy a bagat inapoi d2 long :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Sus
Robby
Administrator
Administrator
Robby

Data inscrierii: 23/Noi/2007

MesajTrimis: 11/01/2008 23:00    Titlul subiectului: :)))))))))) Raspunde cu citat (quote)

Cod:
sare tot serverul incepand cu mufy in cap
mia placut asta= :w00t: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :lol: :lol: :lol: :mbounce: nu mai pot de ras.=))pai mei... tiam zis ca atuncea cat a fost sarbatorile am fakt asa dar acuma esti admin ai ca indiferent ce admin un drept pe sv nuti zice nimeni nimica .. schimbai harta asa sa fie.. si cu vot... si te asigur ca no so mai schimbe nimeni timp de 20 min fii sigur de asta ;-)
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Cs-Mega Forum -> Probleme Si Propuneri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum