despre server ....

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Cs-Mega Forum -> Probleme Si Propuneri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Gideon
Vizitator

MesajTrimis: 27/11/2007 09:54    Titlul subiectului: despre server .... Raspunde cu citat (quote)

este o chestie care na enerveaza la culme, pana acum nu prea a fost lume, servu e abea la inceput dar in curand vor fi si oameni mai multi, servu e deja pus la favorite in sala si oamenii stiu ca acolo e sigur fara codati si admini de treaba!

ce ma enerveaza .... eu, ca multi altii, sunt un jucator clasic-fara scheme si bug-uri si altele, si nu prea imi place cand se tot modifica gravitatia si airaccelerate si altele, adik eu am niste reflexe formate, cand sar stiu cam cand aterizez si cu awp in conditii normale nu prea ai cum sa scapi, dar dak intarzii aterizarea chiar si cu 20 de sutimi pt mine e o catastrofa, poate ati auzit de bhop ..... eu joc extrem, dar dak ma enervez nu mai pot juca si ma pun monitor .... atunci nu mai scapa codatii cat ar fi de buni, in 8 luni de adminat pe rts am invatat sa ii cunosc pe toti ...

alta chestie .... nu prea imi place ca se tolereaza injuraturile,nu odata injuratura a scapat nepedepsita, asta e un serv de cs unde joaca copii de toate varstele si speram sa devina unul cunoscut si respectabil, i-am spus unuia ieri sa nu mai injure si el iar injura, isi ia llama si fuge, asa ca regula generala sa stiti ca pt retry dupa llama se da banip 30 min ....

ar trebui sa ruleze pe ecran, ca adaugati la fav, si chestia cu " Reguli generale: Ts no camp, Cts no rush!" si "Limbajul colocvial va fi pedepsit cu llama (2 runde), slay, kick si ban!
Sus
Alecs
Junior
Junior

Data inscrierii: 23/Noi/2007

MesajTrimis: 27/11/2007 10:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

inca o sugestie la adresa serv.....un fapt care a functionat destul de bine pe alte serv si nu vad de cen u ar putea functiona si aici......daca sunt 3 admini pe serv cel cu grad mai mare sa ia decizia de schimbare de harta si alte schimbari ce tine de joc....ceilalti mai mici il ajuta la pastrarea serv curat...kick slay ban llama etc.....bineinteles mapa si altele se transforma doar prin vot...insa sa fie o oarecare ierarhie pt ca sa nu existe divergente de genu unu vrea una altu vrea alta si asa mai departe......repet e doar o sugestie de regula pt admini
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Gideon
Vizitator

MesajTrimis: 27/11/2007 10:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da e o idee, dar numai in cazul voturilor, voturi si alte decizii mai grele sa fie luate de cel mai mare in grad, dar sa tina seama de parerile celorlalti ...
si inca ceva, pune hartile la 30 - 40 minute, si dak vrei scoate aia cu pariurile ca pe mine cel putin ma dispera ...
imi place ca e o chestie, da solitar rr dupa întâia runda ... sau poate mi s-a parut :-P
si dupa ce pui hartile la 30 min, sper sa nu fie schimbate dak mai este mai mult de 10 min din harta, si sa incercam sa facem harti care aduna lumea ca d2, inferno, snow (dak poti pune si fy_snow ca e magnet de fragari ;-) ), awp_india ..... si dupa ce scapam de codati si spameri (care fac publicitate caum incerca unu ieri si a luat ban) sigur o sa fie plin servu ... poate se rezolva si problema cu loss
Sus
COR72Z
Junior
Junior

Data inscrierii: 27/Noi/2007

MesajTrimis: 28/11/2007 14:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

as propune cresterea adminului lui Balonash..are intentii bun baiatu`..dar nu prea poate.. :-D :-D ..dati`va cu parerea...joaca destul de mult pe srv..

edit de Gideon: asta se cheama offtopic, data viitoare fa un topic despre recomandari admini in sectiunea propuneri, ai un warn :!: , cat despre balonash nush cat de mult l-ai vazut, ca servu a fost inchis mai tot timpu si nu a jucat cat a fost deschis incontinuu ... nu cred ca are mai mult de 24 de ore, se va trece la upgrade-uri si retrogradari peste o saptamana, sa vedem cum va comportati ... inca nu se aduna omenirea ... nici nu prea are unde! upgrade... cred ca o sa fie putine ... max 2
Sus
Alecs
Junior
Junior

MesajTrimis: 28/11/2007 21:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

propunere sper eu spre binele serverului........

daca vreti puteti sa puneti serv pe cstrike.ro...........acolo cel putin la inceput am cautat eu serv sa joc si sunt sigur ca asa fac multi jucatori......e o propunere in sperantza sa creasca popularitatea serv

si a doua ar fi....am vazut multi jucatori nemultumiti de pluginu ala cu vote jucatoru si care iti da vitza 1000000 mii de milioane.....cel putin pe mine ma dispera...astept si pareri pro si contra....dar ma enerveaza cand fac 900 dmg la om si \nu mo\are...e doar o parere si astept parerile voastre

Gideon
Vizitator

MesajTrimis: 28/11/2007 22:30    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da aia cu pariul ar trebui scoasa, ca ieri am dat 4 hs lu unu cu awp si nu o crapat .... si e aiurea ... :P
Sus
COR72Z
Junior
Junior

Data inscrierii: 27/Noi/2007

MesajTrimis: 28/11/2007 22:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

deacord...scoase pariurile daca se poate.. :-D :-D
Sus
Alecs
Junior
Junior

MesajTrimis: 29/11/2007 16:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.cstrike.ro/submit_cs16_server.php...........asta i liku de pe ksrike la submit server....va recomand sa treceti serv acolo...intra multa lume si cauta un serv
Gideon
Vizitator

MesajTrimis: 29/11/2007 16:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sigur ca se poate ...
dupa cum vedeti toti adminii de pe serv au fost ridicati la rangul de VIP, si as recomandă sa incercati sa aduceti oameni pe forum si pe serv, dar servu e cam inchis ... cam toata ziua, cel putin asa imi apare mie, poate are cineva posibilitatea sa il tina deschis tot momentul (sau macar 12 -14 ore pe zi)... ca e doar un fisier de trimis si e gata pus pe alt comp, dar ... se poate?exista cineva care poate face asta?
Sus
Alecs
Junior
Junior

MesajTrimis: 29/11/2007 16:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

l as tine cu cea mai mare placeredar nu am ip real.... :'-(
Alecs
Junior
Junior

MesajTrimis: 01/12/2007 20:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

o problema minora legata de serv.......NU MERGE....nush daca e asa impotanta dar am considerat ca merita postata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :whistle: :innocent: \
Robby
Administrator
Administrator
Robby

MesajTrimis: 07/12/2007 21:03    Titlul subiectului: scuzemoa:)) Raspunde cu citat (quote)

scz nam avut net - miam facuto singur:) acuma gogogo pe sv:P
Sus
Gideon
Vizitator

MesajTrimis: 12/12/2007 19:53    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pfff ... nush cum ai reusit, era cat pe ce sa iti spun sa imi dai mie servu sa il tin (ca am vb cu patronu meu sa fac un serv, si il luam pe a tau gata ... dar bine ca s-a rezolvat ca m-am cam suparat cu patronu un pic, de fapt asa e el, se supara aiurea, cine sa il mai inteleaga :P)... scz all ca nu am dat pe net in ultima vreme dar am fost plecat 4 zile in zona crepusculara ... nu am avut acces la net
acum cum e programul? cat o sa fie deschis? sa stie lumea ... ::P
Sus
Robby
Administrator
Administrator
Robby

MesajTrimis: 16/12/2007 15:23    Titlul subiectului: bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaa Raspunde cu citat (quote)

ce.... aveti mah ??? numa de offtopic stiti ... smf atunci ... faceti alt topic X( |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-) |-)
Sus
Gideon
Vizitator

MesajTrimis: 18/12/2007 09:44    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar nu e offtopic ... noi aici vb de pb si propuneri pt serv ... care NU MERGE!
Sus
Octav|N3rvi
AmaTor
AmaTor

Data inscrierii: 05/Ian/2008

MesajTrimis: 06/01/2008 18:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am ceeashi propunere ca shi gideon... incercatzi cumva sa tzinetzi sv mai mult timp online...+ ca patch un propulsor + un antiflood... daca nu l-atzi bagat deja... ajuta f mult in celebra problema a lagului
Sus
Octav|N3rvi
AmaTor
AmaTor

Data inscrierii: 05/Ian/2008

MesajTrimis: 06/01/2008 19:40    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dapz ca si gideon de altfel incercatzi si voi sa tzinetzi sv mai mult timp online.. si va recomand un booster+antiflod..ca patch.. ajuta cat de cat la scaderea lagului, asta daca nu le-atzi pus deja pe sv.. re allz
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Cs-Mega Forum -> Probleme Si Propuneri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum