despre cs

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Cs-Mega Forum -> Probleme Si Propuneri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
CrystaL
Junior
Junior
CrystaL

Data inscrierii: 18/Ian/2008

MesajTrimis: 04/02/2008 20:26    Titlul subiectului: despre cs Raspunde cu citat (quote)

mah...am o pbl cu cs....

in dimineatza asta a inceput sa mi se mijte najpa cs, pbl va intrebati cum adica sa mi se mijte najpa,...poi apas de exemplu stanga, si se duce stanga toata hartaaa, apoi apas click(k sa trag) si trage un incarcator intreg, tine cateva secunde tot tragand, apoi incarca....sau apa space...si sare dupa vreo 10 secunde....am reinst cs, tot aceeasi pbl, zicetimi o solutie , va rog

Octav|N3rvi
AmaTor
AmaTor

Data inscrierii: 05/Ian/2008

MesajTrimis: 05/02/2008 05:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

uite ce potsi sa faci.. nu stiu întocmai despre ce e vb.ca sa pot spune uite e de la aia sau de la aia sau de la aia . da potsi sa te apuci sa experimentezi, :-D ca sa vezi ce nu merge cum trebuie.. cs zici ca l-ai instalat din nou...mai potsi modifica mouseul si tastura q alta sa vezi ce se intampla..(vezi sa stergi si driveru.. sa itzi puna unu proaspat) pe orma driverele(cipset vide-o audio) sa le instalezi din nou.. pana la windows ji ajea mai departe.. vezi cand se produc schimbari si itzi dai seama unde e buba

p.s(daca mai face si alte figuri itzi recomand un windows proaspat, windosa asta nu e renumit pt stabilitate si durabilitate ji daca nu se rezolva inseamna ca ai ceva complicații hardware) :weep: :whistle:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
XenT
Administrator
Administrator
XenT

Data inscrierii: 31/Ian/2008

MesajTrimis: 11/02/2008 16:18    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

domle si asta nui prb de sv... daca teai fi uitat mai bn aici is prob si propu. pt. sv nu pt aia... asta trebuia sa postezi la cereri... off |-) in fine
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Cs-Mega Forum -> Probleme Si Propuneri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum